Åbningstider

  • Mandag 10:00 - 16:00
  • Tirsdag 10:00 - 16:00
  • Onsdag 10:00 - 16:00
  • Torsdag 10:00 - 16:00
  • Fredag 10:00 - 16:00
  • Lørdag - Søndag Lukket

Vipper

Vippe Extensions

Hos Klinik Fandel, anvender vi de nyeste teknikker til at lave, flotte øjenvipper med Eyelashes Extensions, Lash Lift og Brow styling. Det store udvalg giver os mulighed for at tilbyde vores kunder lige præcis det, de har behov for. Vores vippe teknikker er certificerede Lash Stylister og har specialiseret sig indenfor de forskellige teknikker fra hele verden rundt.

Erfaring i øjenvipper med eyelash extensions

Vores vippe teknikker har lavet eyelashes extensions i 9 år, derfor kan vi sikre vores kunder det flotteste og mest holdbare øjenvippe resultat.

Inden vi laver Eyelashes Extensions på dig, bliver du guidet igennem de forskellige typer af vipper vi kan tilbyde dig og der vil selvfølgelig blive taget udgangspunkt i dine naturlige øjenvippers størrelse og hvad de kan bære.

Vi har forskellige curls, og længder fra 5-14mm, samt 5 forskellige tykkelser. Det er også muligt at få Lash Art, som er farvede øjenvipper, glitter vipper eller vipper med sten. Vi benytter dog den tykkelse som passer bedste til dig, og det plejer at være 0.10- 0.15mm til single/classic lashes og 0.05 – 0.07 til vores volume lashes.

Hvordan forgår en Enkeltvis vippe påsætning?


Du ligger på vores behagelige briks med lukkede øjne under hele påsætningen.
Først bliver hele øjenområdet renset grundigt så dine øjenvipper er helt rene.

Derefter påsættes en lækker eye gel patch som indeholder vitaminer og virker dejligt afkølende. Eye gel patchen sættes på dine nederste vipper så de bliver isoleret fra dine øvre øjenvipper. Derefter er kan processen af Eyelashes Extensions påbegyndes.

De kunstige vipper vil så blive sat på ca 90% af dine natur vipper, én efter én. (ca 100- 150 stk på hvert øje)
Det tager omkring 1,5 til 2 timer for et fuldt sæt Eyelashes Extensions og vi benytter som udgangspunkt den mest holdbare og skånsomme lim på markedet.

Limen er ISO 10993-5 godkendt og holder op til 8 uger. Vi kan også benytte en sensitiv lim til meget sarte øjne, som holder op til 2 uger.

For at beholde disse smukke øjenvipper anbefaler vi en opfyldning ca. hver 3-4 uge . Ønsker man sine Eyelashes Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel. (fjern ALDRIG selv vipperne, da dette kan lave stor skade på dine egne øjenvipper)

Hvad er Volume Lashes?

Volume Lashes er et mere fyldigt look, mere volume og meget mere wauw effekt. Er du træt af at kæmpe med mascara der enten løber, klumper eller bare ikke giver dig det fyldige look du ønsker? Så skal du prøve Volume Lashes ! Du kan sagtens have volume lashes uden, at den kan blive for meget fyldigt til dig, du kan vælger mellem Soft, Volume eller Mega Volume Lashes, alt efter dit behov.

Volume Lashes er også kendt som 3D, 4D, “russisk volume lashes” med mere. Det er den nyeste teknik indenfor Eyelashes Extensions. Denne metode laves efter en russisk teknik.

Vipperne kan laves i forskellige længder og curve, så alle kan være med. C curve giver et naturligt look med en flot let curve, som er til dig der godt kan lide det naturlige, pæne og klassiske look. D curve er mere dramatisk, og en flot curve der buer mere, det er til dig der godt kan li det mere fyldige og forførende look.

HUSK: Fjern ALDRIG selv dine Extensions vipper, da det kan lave stor skade på dine egne vipper.

BEMÆRK:
Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer efter påsætningen, da limen skal gennemhærde for det mest holdbare resultat. Der frarådes også brug af vippebukker og mascara på dine Eyelashes Extensions, da dette vil nedsætte holdbarheden.

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte brugen af denne side, accepter du brugen af vores cookies.