Working Time

  • Monday - Thursday 08:00 - 18:00
  • Friday 07:00 - 22:00
  • Saturday 08:00 - 18:00

Skinbooster

Skinbooster forbedrer hudens kvalitet og tilfører naturlig glød.

Fine linjer, tør og grå hud uden glød. Hvis du kan nikke genkendende til førnævnte, trænger din hud formentlig til et fugtboost. Fra 30 årsalderen daler hudens produktion af hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der findes naturligt i huden. Det er hyaluronsyre, der binder fugt, så huden ser frisk, glat og fyldig ud. Når vi aldres, mister vi hyaluronsyre, og de fleste vil med tiden opleve at få fine linjer og rynker. Ønsker du at modvirke den proces er behandling med en  Skinbooster den rette behandling. En Skinbooster gennemfugter huden indefra, så hudens struktur og elasticitet forbedres med øjeblikkelig virkning.

En Skinbooster er et meget naturligt produkt, som består af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Behandlingen virker bedst som en kur, hvor der behandles over 3 gange, hvor huden fugtes, mens de små fine linjer, som med alderen sætter sig i både ansigtet, på halsen og brystet, samtidig udglattes. Foruden ansigt, hals og bryst er Skinbooster meget velegnet til behandling af  tør hud på hænder, ar efter akne og manglende fylde i øreflipper.

HVORDAN VIRKER BEHANDLING MED SKINBOOSTER?

Restylane Skinbooster består af vand og hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppen. Hyaloronsyre forvinder langsomt i takt med alderen, hvilket gør huden mindre fast og mere slap og tør. Skinbooster virker ved at genoprette og reparere huden indefra. Hvor andre Restylane behandlinger skulpturerer og konturerer, virker Restylane Skinbooster altså som en effektiv fugtmaske uden at ændre på ansigtets form.

FØR BEHANDLING MED SKINBOOSTER

Inden din behandling med Restylane Skinbooster skal vi se dig til en konsultation. Det er et lovkrav, jf. Sundhedsstyrelsens regler. I forbindelse med din konsultation får du, udover den mundtlige information, udleveret skriftlig information om behandling med Restylane Skinbooster. Derefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tid til behandling med Restylane Skinbooster med det samme. Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke få behandling med Restylane Skinboost

Behandlingsforløb med Skinbooster

Et typisk behandlingsforløb består af 3-5 behandlinger med 2-4 ugers interval mellem hver behandling. Antal af behandlinger afhænger af din huds kvalitet.

1. Konsultation
Ved behandling med Skinbooster skal du i henhold til Sundhedsstyrelsens regler om kosmetiske indgreb til en konsultation inden din første behandling. Denne konsultation afholdes af klinikkens kosmetiske sygeplejerske, der netop er godkendt til denne type behandling. Her vil behandlingsplanen fastlægges ved en gratis og uforpligtende konsultation 48 timer inden din første behandling. Ved konsultationen vil der desuden vurderes alder, hudstruktur og hudkvalitet.

Konsultationen er gratis og uforpligtende. Gå til vores bookingsystem og få en tid allerede nu!

Når du efterfølgende ønsker fornyet behandling, kan du komme direkte til behandling uden forudgående konsultation.

2. Behandlingen
Selve behandlingen foregår ved hjælp af mikro-injektioner, hvorved hyaluronsyren i produktet lægges ned i den allerøverste del af huden for at genoprette hudens vandbalance. Ved fine ar og linjer lægger vi en koncentreret dosis for især at forbedre hudkvaliteten i disse områder.
En Skinbooster behandling foregår med så fin og lille en nål, at det almindeligvis ikke forvolder ubehag eller smerter. De fleste tolererer behandlingen uden problemer.

3. Efter behandlingen med Skinbooster
Efter behandlingen vil huden være let rød på grund af de fine stik i huden. Der er også risiko for små blå mærker, samt lidt hævelse. Du må anvende makeup og creme 6 timer efter behandlingen og vent gerne til dagen efter. Du vil allerede efter første behandling opleve en forbedring, men det endelige resultat opnår du efter 3. behandling. Derefter holdes effekten bedst ved lige med en skinbooster-behandling hver 4.-6. måned.

4. Bivirkninger
De almindelige bivirkninger som kan opstå ved behandling med Skinbooster er; let rødme, lokal smerte, hævelse, blå mærker eller kløe i det behandlede område. De vil typisk forsvinde inden for en uge.
De meget sjældne bivirkninger er rødme, fasthed ved injektionssted og lokal reaktion med hævelse. Symptomerne kan opstå nogle dage til uger efter indsprøjtningerne og kan vare i flere uger. Der kan sjældent opstå betændelse eller grå misfarvning ved injektionsstedet. Hvis du mistænker infektion skal du kontakte klinikken.

5. Kontrol
Du tilbydes en efterkontrol 2-3 uger efter behandlingen. Her vil vi vurdere og evalurere resultatet.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte brugen af denne side, accepter du brugen af vores cookies.