Åbningstider

 • Mandag 10:00 - 16:00
 • Tirsdag 10:00 - 16:00
 • Onsdag 10:00 - 16:00
 • Torsdag 10:00 - 16:00
 • Fredag 10:00 - 16:00
 • Lørdag - Søndag Lukket

Profhilo

Profhilo – Naturlig opstramning af huden

Profhilo er en unik og populær behandling, som giver et flot og naturlig opstramning af huden. Med en Profhilo behandling får du en friskere, velhydreret hud og med øget elasticitet og reducerede linjer-og slaphed.

Profhilo er en innovativ behandling, der kan hjælpe med at reducere aldersrelaterede hudproblemer i områder som ansigtet, halsen, armhulerne, overarmene og hænderne.

Når vi bliver ældre, mister vores hud gradvist sin naturlige elasticitet, fedtvæv aftager, og produktionen af kollagene fibre, som er ansvarlige for at holde huden ung og fast, falder.
Dette kan føre til “kalkunhud”, løs og kreppet hud og rynker, men Profhilo kan hjælpe med at modvirke disse tegn på aldring.

Profhilo før og efter billeder

before image after image

 

 

 

 

 

before image after image

Hvad er Profhilo?

Det er en gel, der består af sukkerstoffet hyaluronsyre der findes i vores krop og som er med til at opretholde fugt i vores hud. Profhilo har det højeste indhold af hyaluronsyre på markedet og hydrerer huden indefra og stimulerer samtidig nydannelse af kollagen. På denne måde boostes hudens egen naturlige foryngelsesproces. Således virker en Profhilo behandling ikke kun hydrerende, men også opstrammende og løftende. Profhilo er ikke en filler og ej heller en skinbooster. Der er tale om en helt ny injektionskategori nemlig bioremodelling. Derudover er det markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre.

Book Tid Nu

Behandlingsforløb med Profhilo

 • 1

  Konsultation
  Ved en Profhilo behandling, skal du i henhold til Sundhedsstyrelsens regler om kosmetiske indgreb til en konsultation inden din første behandling. Denne konsultation afholdes af en af klinikkens kosmetiske sygeplejersker, der netop er godkendt til denne type behandling. Her vil behandlingsplanen fastlægges ved en gratis og uforpligtende konsultation 48 timer inden din første behandling. Ved konsultationen vil der desuden vurderes alder, hudstruktur og hudkvalitet.
  Konsultationen er gratis og uforpligtende. Gå til vores bookingsystem og få en tid allerede nu!
  Når du efterfølgende ønsker fornyet behandling, kan du komme direkte til behandling uden forudgående konsultation.

 • 2

  Behandlingen
  På behandlingsdagen forventningsafstemmes der endnu engang omkring dine ønsker for behandlingen.
  Profhilo injiceres med en unik fempunktsteknik under huden, hvorefter produktet selv fordeler sig jævnt og udglatter, samt opstrammer det behandlede område og du kan derfor opnå et mere naturligt og ensartet resultat.

  Områder vi kan behandle med Profhilo:

  • Ansigt
  • Hals
  • Bryst-parti (inkl. kavalergang)
  • Opstramning af slapt maveskind
  • Arme (mormorarme)
  • Knæ
  • Håndrygge

 

 • 3

  Efter behandlingen
  Efter en Profhilo behandling kan stikkende, hvor injektionen er fortaget, ses. Det kan ligne små myggestik, men forsvinder inden for 12-24 timer. Du må ikke berøre området i 6 timer efter behandlingen og gerne vente med make-up til dagen efter.
  Der kan desuden opstå forbigående blå mærker. Som udgangspunkt kan du sagtens tage på arbejde dagen efter behandlingen.
  Profhilo integreres i hudens væv efter behandlingen og efter 3-4 uger ville du kunne se en synlig forskel på din huds elasticitet og kvalitet.
  Ved to behandlinger med Profhilo vil et yderligere boost til huden kunne ses, som vil give glattere og mere elastisk hud i området.

 • 4

  Bivirkninger
  De almindelige bivirkninger som kan opstå ved behandling, er let rødme, lokal smerte, hævelse, blå mærker eller kløe i det behandlede område. Bivirkningerne er midlertidige og forsvinder oftest inden for få dage.
  De meget sjældne bivirkninger er rødme, fasthed ved injektionssted og lokal reaktion med hævelse. Symptomerne kan opstå nogle dage til uger efter indsprøjtningerne og kan vare i flere uger. Der kan meget sjældent opstå betændelse eller grå misfarvning ved injektionsstedet.
  Hvis du mistænker infektion skal du kontakte klinikken.
  Skulle der opstå en komplikation, eller bliver du usikker, så vil du kunne ringe til klinikken og det vil her vurderes, om der er behov for at blive tilset akut af en læge.

 • 5

  Kontrol
  Du tilbydes en efterkontrol 3-4 uger efter behandlingen. Her vil vi i samråd med dig vurdere om du yderligere skal have 2. eller 3. behandling for at opnå maksimal effekt. Det
  anbefales, at man får foretaget to behandlinger med fire ugers interval for et optimalt resultat. For nogle kan en tredje behandling også blive nødvendig. For at holde resultatet ved lige bør der foretages en opfølgende behandling efter cirka et år. Flere af vores kunder bruger også Profhilo forebyggende, fordi den opretholder hudens elasticitet, som kræver flere behandlinger at genskabe, når huden først er blevet slap.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte brugen af denne side, accepter du brugen af vores cookies.