HiFu

HiFu

Ultralydsenergi der stimulerer kollagendannelsen i huden og dermed strammer den op.

HIFU står for High Intensity Focused Ultrasound

HIFU er en ikke-kirurgisk behandling, som anvender fokuserede bølger af ultralyd til opvarme de dybeste lag i læderhuden og de underliggende strukturer (SMAS og ansigtets bindevævshinder) herved stimulereres produktionen af nye kollagenfibre i underhuden, hvilket forbedrer hudens spændstighed.

Kort sagt, er HIFU et smertefrit naturligt alternativ til plastikoperation. HIFU er særligt velegnet til at stramme den løse hud på kinder og hals. Samt løfte tunge øjenbryn. HIFU reducerer rynker og linjer, opstrammer huden, og booster hudens glød og udstråling.

Hvad er HIFU?

HIFU er en forkortelse, som står for “high-intensity focused ultrasound”. HIFU bruger ultralyd som behandlingmetode.

 • HIFU har en penetreringsdybde på 1,5 mm, 3,0 mm og 4,5 mm.
 • HIFU er en ikke-invasive metode, dvs. den kræver ingen restitutionstid og du kan fortsætte med din dagligdag uforstyrret.
 • HIFU skaber resultater – huden bliver mere spændstig med en naturlig glød.

Den bedste temperatur for at stimulere kollagen produktion ligger mellem 60°C og 70°C, og HIFU arbejder indenfor det område.

Behandlingen udføres altid af personale, der er godkendt hos sundhedsstyrelsen.

Hos Klinik Fandel går vi ikke på kompromis med vores kunders sikkerhed, og vi anvender derfor det bedste udstyr på markedet.

 • Hvem egner sig til denne Behandling?

  Hudens naturlige produktion af kollagen reduceres gradvist fra omkring 25-årsalderen. I denne alder begynder huden at producere enzymer, som nedbryder kollagenet, der er vigtigt for hudens elasticitet. Dette medfører, at huden bliver tyndere, og rynker bliver mere synlige. Stress, dårlig søvnrytme og UV-stråler kan også fremskynde aldringstegnene, selv i en tidlig alder. Derfor anbefaler vi på klinikken HIFU-behandlinger til personer fra omkring 30 års alderen.

  Hvem egner sig ikke  til denne Behandling?

  Vi behandler ikke gravide eller ammende kvinder samt personer med sår eller infektion i hudormådet.

  Vi skal ligeledes gøre opmærksom på, hvis du har fået botox eller fillers, kan Hifu først fortages ca. 1 mdr. efter din botox eller fillers behandling.

  Hvis du ønsker Botox eller fillers efter Hifu, anbefaler vi at du først får det fortaget 1 mdr. efter behandlingen.

  Personer med pacemaker / ICD eller indopererede metalgenstande eller tråde (trådløft) i området behandles ikke med HIFU.

 • 1

  Konsultation
  Inden du starter din behandling med HIFU, skal du til en forundersøgelse ved en sygeplejerske. Der bliver ved konsultationen givet information omkring HIFU både skriftligt og mundtligt, herefter kan behandlingen finde sted.
  Til forundersøgelsen får du information om virkning af brugen af HIFU og hvad du skal være særligt opmærksom på når du gennemgår et behandlingsforløb. Du er velkommen til at tage en ven eller veninde med til forundersøgelsen, hvor den mundtlige information bliver givet.

  Ved denne samtale forventningsafstemmes og planlægges hele dit forløb. Konsultationen er gratis og uforpligtende. Gå til vores bookingsystem og få en tid allerede nu!

 • 2

  Behandlingen
  Huden afrenses og huden inddeles i mindre områder med små streger. Huden påføres et tyndt lag ultralydsgel, hvorefter et lille håndstykke lægges på huden og presses forsigtigt mod hudens overflade.

  Herefter frigives ultralydsbølgerne, hvorved huden gradvist varmes op i dybden. Håndstykket flyttes i små glidende bevægelser over huden.

  En behandling tager fra 30 til 60 minutter. Herudover skal du afsætte tid til en afklarende konsultation samt en hudanalyse.

 • 3

  Efter behandlingen

  Resultatet ses gradvist. Efter 3-4 uger forbedres din hudkvalitet ved at hudens spændstighed øges og fine linjer reduceres.

  Efter 3-6 måneder ses et dybere og mere markant løft af huden. Resultatet kan variere fra person til person.

  Vedligeholdende behandlinger anbefales med ca. 2-3 måneders interval, og vi anbefaler at man får 2 behandlinger, for at et godt og langvarigt resultat.

  Undgå for meget sol de første par uger efter behandlingen.

  Hudens skal plejes med rigeligt fugt, og vi er klar til at vejlede og rådgive dig omkring den bedste hudpleje efter behandlingen.

 • 4

  Bivirkninger

  Almindelige bivirkninger:
  Let rødme og hævelse er almindeligt og forbigående efter få dage.

  Sjældne bivirkninger:
  Der kan opstå blå mærker, eller små runde prikker (brandsår) på huden, det er kun overfladisk og vil forsvinde indenfor 1 uge uden at efterlade nogen form for ar.

 • 5

  Kontrol
  Vi anbefaler kontrol efter 1 mdr. for at se behandlingens virkning.

   

   

   

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte brugen af denne side, accepter du brugen af vores cookies.