Åbningstider

 • Monday 10:00 - 16:00
 • Tirsdag 10:00 - 16:00
 • Onsdag 10:00 - 16:00
 • Torsdag 10:00 - 16:00
 • Fredag 10:00 - 16:00
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Laser

Laser

Slip af med dine generende karsprængninger/blodsprængninger eller karlignende læsioner og få en glattere og fejlfri hud med vores avancerede laserbehandling til karfjernelse. Uanset om du lider af karsprængninger ansigt, karsprængninger på ben, åreknuder eller diffus rødme har vi den perfekte løsning til dig.

 

Karfjernelse med laser:

 • Virker på alle hudtyper
 • Resultat efter første behandling
 • Permanent fjernelse af karsprængninger
 • Sikker behandling

Karsprængninger før og efter

karsprængninger før billede 4 karsprængninger efter billede 4

 

 

 

 

 

karsprængninger før billede 5 karsprængninger efter billede 5

 

 

 

 

 

karsprængninger før billede 6 karsprængninger efter billede 6

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du også generet af dine karsprængninger?

Er du også udfordret og generet af dine karsprængninger i ansigtet, på brystet eller karsprængninger på benene? Så er vores karsprængninger behandling med den nyeste laserteknologi netop noget for dig, da det er en effektiv og sikker metode til at reducere og fjerne karsprængninger og diffus rødme.

 

Behandlingen er sikker og effektiv og kan udføres hele året. Årsagerne kan være mange til, at man med årene kan udvikle karsprængninger eller blodsprængninger og den primære årsag er genetik og alder. Årsagen kan dog også være for meget solbadning eller diffus rødme kan være en del af hudsygdommen rosacea.

Book Tid Nu

Hvad er karfjernelse med laser?

Hos Klinik Fabel anvender vi den mest effektive og sikre metode til karsprængnings behandling med laser til fjernelse af dine kar både i ansigtet, på brystet eller på benene.

 

Vores laserbehandling til karfjernelse fungerer ved, at kontrolleret laserenergi trænger dybt ind i huden og målrettet beskadiger de blodkar man ønsker fjernet.

 

Den termiske energi fra laseren forårsager selektiv skade på de uønskede kar og de vil lukke sig og forsvinde. Behandling med vores laser er meget skånsom mod huden, og de fleste patienter oplever kun en mild prikken eller varme under deres behandling.

 

Du kan som regel regne med 1-3 behandlinger med en måneds interval afhængig af mængden og typen af dine blodsprængninger. Men du vil efter hver behandling se betydelige forbedringer i udseendet af din hud.

Fordele med laserbehandling til karsprængninger

Der er mange fordele med at anvende laserbehandling til karfjernelse:

 • Målrettet
  Vores laserbehandling er specifikt designet til målrettet at fjerne karsprængninger / blodsprængninger i ansigtet og karsprængninger på ben og andre vaskulære læsioner uden at skade omkringliggende hudområder.
 • Effektiv og hurtig
  Vores behandling leverer hurtige og effektive resultater. Du vil opleve synlige forbedringer i udseendet af din hud allerede efter første behandling.
 • Skånsom
  Vores behandling med laser er skånsom mod huden og kræver ingen bedøvelse. Du kan efter behandlingen vende tilbage til dine daglige aktiviteter.
 • Langvarige resultater
  Efter opfyldelse af din behandlingsplan vil de behandlede karsprængninger ikke vende tilbage, og du kan nyde din glatte og fejlfrie hud.
 • Behandlingsplan
  Vores specialuddannede sygeplejersker vil lægge en behandlingsplan i samarbejde med dig, således behandlingen vil tilpasses til dine specifikke behov og hudtype for at sikre dig et optimalt resultat.

Giv din hud den opmærksomhed den fortjener, og genopdag din naturlige skønhed. Du er meget velkommen til at bestille en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

Behandlingsforløb for karfjernelse

 • 1

  Konsultation
  Inden du starter din behandling med laser til karfjernelse, skal du altid til en forundersøgelse ved en sygeplejerske.
  Til forundersøgelsen får du information om virkning af brugen af vores laser og hvad du skal være særligt opmærksom på når du gennemgår et behandlingsforløb.

  Ved denne samtale forventningsafstemmes og planlægges hele dit forløb, indtil dine karsprængninger er permanent fjernet. Konsultationen er gratis og uforpligtende. Gå til vores bookingsystem og få en tid allerede nu!

 • 2

  Behandlingen
  Inden din behandling er det vigtigt, at du ikke er solbrændt eller har anvendt selvbruner creme. Selve behandlingen er sikker og effektiv. Der er dog nogle, som kan mærke lidt prikken og stikken under behandlingen. Varigheden på din behandling afhænger af størrelsen på behandlingsområdet hvor du ønsker at få behandlet dine kar.

 • 3

  Efter behandlingen
  Efter din behandling kan din hud være lidt rød og hævet i det behandlede område, lidt ligesom gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer. Du skal helst undgå unødigt irritation af huden i 24 timer efter din behandling, og du skal også undgå sollys på det behandlede område i 4 uger efter din behandling.

 • 4

  Bivirkninger
  Din hud kan i få tilfælde virke irriteret kort tid efter din laserbehandling, og med let hævelse. Ved alle typer af laserbehandlinger kan der i visse tilfælde forekomme rødme og hævelse og i meget få tilfælde pigmentforandringer. Hvis du oplever rødme og hævelse, er dette forbigående og aftager i løbet af få timer. Forbrænding af huden er yderst sjældent, men kan ske hvis huden har været udsat for sollys.

 • 5

  Kontrol
  Du kan til behandlingen allerede se dit resultat. Men du er altid velkommen til en kontrol og opfølgning på din behandling.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte brugen af denne side, accepter du brugen af vores cookies.